ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

بحران اوکراین: آمریکا هزاران سرباز به اروپا اعزام می‌کند

پنتاگون اعلام کرد که جو بایدن با توجه به تنش‌ها در اوکراین، سربازان بیشتری به آلمان و اروپای شرقی می‌فرستد. قرار است در روزهای آینده حدود ۳۰۰۰ پرسنل نظامی در اروپا مستقر شوند. این اقدام حساسیت روسیه را بیشتر خواهد کرد و احتمال شدت بحران بیشتر خواهد شد.

جو بایدن، رئیس جمهوری آمریکا دستور اعزام هزاران سرباز را به آلمان و اروپای شرقی صادر کرد. به گفته وزارت دفاع آمریکا، قرار است ۲۰۰۰ سرباز از آمریکا به آلمان و لهستان منتقل شوند و ۱۰۰۰ سرباز دیگر که پیش از این در آلمان مستقر بودند به رومانی اعزام خواهند شد.

یک مقام دولت آمریکا گفته است که در حال حاضر ۹۰۰ سرباز آمریکایی در رومانی حضور دارند و فرانسه نیز نیروهای خود را به آن‌جا منتقل خواهد کرد.

به گفته جان کربی، سخنگوی پنتاگون، این اقدامات با هماهنگی نزدیک با رومانی، لهستان و آلمان انجام می‌شود.

پایگاه‌های رومانی و لهستان دو پایگاه سامانه دفاع موشکی ایجیس هستند. روسیه گفته بود که ایالات متحده می‌تواند از این پایگاه‌ها موشک‌های میان‌برد تاماهاوک پرتاب کند.

کربی با اعلام این‌که انتقال نیروها باید در روزهای آینده انجام شود، گفت:

«وزارت دفاع برخی از یگان‌های مستقر در اروپا را به سمت شرق حرکت خواهد داد، واحدهای مستقر در ایالات متحده را به اروپا خواهد فرستاد و وضعیت آماده‌باش نیروهای واکنش را حفظ خواهد کرد.»

سخنگوی پنتاگون تأکید کرد که سربازان آمریکایی «در اوکراین نمی‌جنگند» و انتقال نیروها نیز دائمی نیست.

او گفت وضعیت کنونی ما را ملزم به افزایش بازدارندگی و دفاع در بخش شرقی ناتو می‌کند. به‌گفته کربی، استقرار نیروها «نشانه‌ای غیرقابل انکار» به جهان است مبنی بر این‌که ایالات متحده در کنار متحدان خود ایستاده و در صورت لزوم، ممکن است در آینده تحرکات بیشتری نیز وجود داشته باشد.

استقرار نیروهای آمریکایی در شرق اروپا گامی موقت با هدف حفاظت از اعضای ناتو در برابر نگرانی‌ها از حضور نیروهای روسیه در مرز اوکراین عنوان شده است.

در مواجهه با بحران اوکراین، بایدن به‌تازگی هشت هزار و ۵۰۰ سرباز آمریکایی را در حالت آماده باش حفظ کرده بود تا در صورت لزوم امکان انتقال سریع آن‌ها به اروپا فراهم شود. او تأکید کرده بود که این اقدامی پیشگیرانه برای رسیدگی به نگرانی‌های اعضای اروپای شرقی ناتو است.

رئیس جمهوری آمریکا و سایر اعضای دولت بارها اعلام کرده‌اند که هیچ سرباز آمریکایی به اوکراین اعزام نخواهد شد.

بین ۷۵ هزار تا ۸۰ هزار سرباز آمریکایی به‌طور منظم حتی خارج از شرایط بحرانی در اروپا مستقر هستند که حدود ۳۵ هزار نفر آن‌ها در آلمان به‌سر می‌برند.

اعزام نیروهای جدید آمریکا به اروپا و انتقال آن‌ها به شرق اروپا می‌تواند بحران اوکراین را شدت بخشد زیرا روسیه بارها اعلام کرده است که نگران امنیت کشور خود با پیوستن اوکراین به ناتو و حضور بیشتر نیروهای ناتو در مرزهای خود است.

روسیه بیش از ۱۰۰ هزار سرباز با تانک و سایر تجهیزات سنگین به مرز اوکراین منتقل کرده است. مسکو نیز هرگونه برنامه‌ریزی برای حمله به اوکراین را رد می‌کند. همزمان با تحرکات نظامی، تلاش‌های دیپلماتیک نیز برای حل بحران اوکراین همچنان در حال انجام است.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

  • اراز

    بنظر بنده روسیه از امریکا و ناتو شکست خورد و حالا دنبال راهی برای فرار از مرز اکراین می گردد. روسیه حتی ۲ ماه در مقابل ناتو دوام نمی اورد روسیه تنها با سلاح های هسته ای انها را می ترساند. روسیه اگر برای حمله به اکراین جرعت داشت الان این کار را کرده بود و منتظر دیپلماسی یا کسی نمی ماند.