ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

کنفرانس «عدالت در دوران گذار؛ چالش‌ها و راهکارها» ــ گفت‌وگو با آرش سرکوهی

آرش سرکوهی، مشاور حقوق بشر در پارلمان آلمان، به زمانه می‌گوید باید از همین الان درباره موضوعاتی مانند عدالت انتقالی در بین گروه‌های مختلف بحث و گفت‌وگو جریان بگیرد، چرا که در هیچ برهه‌ای و با هیچ استدلالی زیر پا گذاشتن حقوق بشر جایز نیست.

سازمان حقوق بشر مستقر در نروژ، روزهای دوم و سوم سپتامبر میزبان کنفرانسی به نام «عدالت در دوران گذار؛ چالش‌ها و راهکارها» است.

در این کنفرانس دو روزه، ۲۰ سخنران شامل فعالان حقوق بشر، وکلا و فعالان سیاسی و همچنین جاوید رحمان، گزارشگر ویژه حقوق بشر سازمان ملل در امور ایران و سدان دارمانوویچ، وزیر سابق امور خارجه مونته‌نگرو حضور خواهند داشت.

در این کنفرانس عدالت انتقالی، سازوکار قضایی در دوران گذار، نقش جامعه در عدالت انتقالی، عدالت محیط زیستی، عدالت اقتصادی و مقابله با اطلاعات نادرست در دوران گذار مورد بحث قرار خواهد گرفت.

زمانه درباره اهمیت عدالت در دوران گذار و عدالت انتقالی با آرش سرکوهی، مشاور حقوق بشر در پارلمان آلمان و یکی از سخنرانان این کنفرانس گفت‌وگو کرده است.

◼️ گفت‌وگوی زمانه با آرش سرکوهی را بشنوید:

برای دیدن محتوای نقل شده از سایت دیگر، کوکی‌های آن سایت را بپذیرید

کوکی‌های سایت‌ دیگر برای دیدن محتوای آن سایت‌ حذف شود

آرش سرکوهی می‌گوید عدالت انتقالی یعنی گذشتن از «انتقام» و رسیدن به «هم‌زیستی»، اجرای دادخواهی و سوق دادن جامعه به سمتی که از جنایات علیه بشریت جلوی شود. سرکوهی تاکید می‌کند یکی از پایه‌های مهم عدالت انتقالی مخالفت با اعدام است.

او همچنین توضیح می‌دهد «گذشتن از انتقام و عدالت انتقالی» یعنی شفافیت درباره جنایات صورت گرفته و محاکمه آمران و عاملان جنایت در دادگاه‌هایی بر پایه موازین حقوق بشری.

به گفته آرش سرکوهی عدول از موازین حقوق بشری حتی در دوران گذار و برای مقطعی کوتاه نباید صورت بگیرند و در همه برهه‌ها رعایت حقوق بشر یک امر الزامی است.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.