ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

ممنوعیت حضور زنان ترنس در مسابقات جهانی کریکت

حضور افراد زن ترنس در مسابقات جهانی کریکت جهان برای دو سال ممنوع شد. در این فاصله، انجمن بین‌المللی کریکت می‌خواهد بسنجد که آیا این تصمیم را همیشگی کند یا نه.

انجمن بین‌المللی کریکت (آی‌سی‌سی) حضور افراد ترنس زن را در مسابقات کریکت زنان ممنوع اعلام کرد. کریکت ورزشی است که در کشورهایی مانند آفریقای جنوبی، هند، پاکستان و بریتانیا محبوب است. در این ورزش، دو تیم ۱۱ نفره در زمین چمن دایره یا بیضی شکل با شعاع میانگین ۷۵ متر بازی می‌کند.

آی‌سی‌سی حضور هر کسی که بلوغ مردانه را تجربه کرده باشد در مسابقات بین‌المللی کریکت زنان ممنوع اعلام کرد. برابر این آیین‌نامه تازه، مهم نیست این فرد تحت چه جراحی‌ها و یا درمان‌هایی قرار گرفته باشد. این آیین‌نامه برای دو سال اجرا و سپس بررسی خواهد شد که آیا ادامه خواهد یافت یا نه.

محدودیت‌های اعمال‌شده از سوی هیئت حاکمه ورزش کریکت در سطح بین‌المللی فعلاً تنها مربوط به بازیکن‌هایی است که از جنسیت مرد به جنسیت زن تطبیق جنسیتی کرده‌اند. این نهاد برنامه‌ای برای محدود کردن حضور مردان ترنس در بازی‌ها اعلام نکرده است. مقیاس اینکه چه کسی مرد است، برای این نهاد، گذراندن دوران بلوغ ثانویه جنسی به‌عنوان یک مرد است.

این خبر هم‌زمان با ۲۰ نوامبر، روز یادبود افراد ترنس منتشر شد که برای گرامی‌داشت آنها که به دلیل ترنس بودن کشته شدند یا خشونت دیدند نام‌گذاری شده است.

پیش‌تر و در مرداد ماه امسال، سازمان جهانی شطرنج حضور زنان ترنس در رقابت‌های شطرنج زنان را ممنوع اعلام کرده بود. همچنین حضور زنان ترنس در مسابقات اتحادیه راگبی نیز ممنوع اعلام شده بود.

گاردین نوشت که انجمن‌ بین‌المللی کریکت پس از بررسی‌های «مفصل علمی و ۹ ماه مشورت» این تصمیم را گرفته است. این نهاد از جمله گفته است که با این تصمیم بنا دارد «از وقار بازی‌های بین‌المللی زنان و امنیت بازیکنان حفاظت کند».

در ماه سپتامبر گذشته، دنیلا مک‌گِهی (Danielle McGahey) نخستین زن ترنس جهان شد که با بازی در تیم کانادا مقابل برزیل، در مسابقات جهانی کریکت و در یک تیم جهانی بازی کرد.

جف آلاردیش، مدیرعامل آی‌سی‌سی به گاردین گفت که برای آنان بیشتر از همه‌چیز، «یکپارچگی بازی‌های جهانی زنان و ایمنی بازیکنان» مهم است و افزود:

این تغییرات در مقررات واجدشرایط جنسیتی بودن، پس از فرآیند طولانی مشاوره و بر پایه علم بنیان نهاده شده و برابر اصول پایه‌ایی ما برای داشتن یک دوره بررسی است.

گاردین نوشت برابر مقررات پیشین آی‌سی‌سی و برپایه کاهش سطح تستسترون در بدن، مک‌گِهی واجد شرایط بازی بود ولی حالا برابر آنچه «حفاظت از وقار، ایمنی، انصاف و دربرگیری بازی‌های زنان» خوانده شده، نمی‌تواند همراه تیم کانادا بازی کند.

آی‌سی‌سی با ارائه مقررات تازه خود گفت:

این مقررات بدین‌ معنی است که هر شرکت‌کننده مرد به زن که هر نوع بلوغ مذکر را پشت سر گذاشته باشد، بدون در نظر گرفتن هرگونه عمل‌ جراحی یا تطبیق جنسیت که شاید انجام داده باشد، واجد شرایط شرکت در بازی‌های جهانی زنان نخواهد بود.

این مقررات تنها در بازی‌های بین‌المللی کریکت اجرا خواهد شد. کشورهایی که در این ورزش حاضر هستند، برای بازی‌های داخلی می‌توانند مقررات خودشان را وضع می‌کنند.

چند روز پیش از انتشار این مقررات و در ۱۴ نوامبر  برابر با ۲۳ آبان، مک‌گِهی خبر ممنوعیت حضورش در بازی‌های بین‌المللی را دریافت کرده بود. او به بی‌بی‌سی ورزش گفت این شاید «پایان کار حرفه جهانی‌ام» در بازی کریکت باشد و افزود:

آشکارا بی‌اندازه ناامیدکننده است وقتی فکر می‌کنم که این تصمیم‌شان چه تاثیرهایی بر زنان جوان ترنس در سراسر جهان می‌گذارد. امیدوارم کسی به این خاطر رویاهایش را کنار نگذارد. زنان ترنس در ورزش جایگاه دارند و به کریکت هم تعلق دارند».

بیشتر بخوانید:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.