ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

همبندی‌های ایوب کریمی: صدای او باشید و نگذارید اعدام شود

نگرانی‌ها درباره احتمال اجرای حکم اعدام ایوب کریمی، زندانی عقیدتی کُرد که بیش از ۱۴ سال است در زندان است، افزایش یافته است. خانواده او جهت ملاقات آخر قبل از اعدام فراخوانده شدند.

نگرانی‌ها درباره اجرای حکم اعدام ایوب کریمی، زندانی عقدتی کُرد که از یک‌شنبه ۲۸ آبان ماه، به سلول انفرادی زندان قزلحصار منتقل شده، افزایش یافته است.

یک‌شنبه پنجم آذر نیز خانواده این زندانی سنی مذهب برای ملاقات آخر پیش از اعدام فراخوانده شدند.

پیش‌تر نیز در تاریخ ۱۴ آبان ماه سال جاری، حکم اعدام قاسم آبسته، هم پرونده‌ای ایوب کریمی در روال مشابهی به اجرا درآمد.

تعدادی از هم‌بندی‌های سابق ایوب کریمی و دیگر زندانیان عقیدتی کُرد در زندان رجایی‌شهر نیز طی نامه‌ای که نسخه‌ای از آن به دست زمانه رسیده است، نسبت به احتمال اجرای حکم اعدام این زندانی عقیدتی اظهار نگرانی کرده‌اند

در بخشی از این نامه آمده است.

دل‌مان پر از درد و جگرمان خون است. اگر اجنبی هم بودند باز روا نبود با آنها چنین کنند. برادران زندانی عقیدتی اهل سنت کُرد ما صدای‌شان به جایی نمی‌رسد. آنها را پیش چشم هم و به نوبت می‌خواهند بر دار کنند. دو هفته پیش قاسم آبسته را به انفرادی بردند و به دار کشیدند. و اینک در تدارک اعدام دومین هم پرونده‌ای آنها [ایوب کریمی] هستند. گویی می‌خواهند همه آنها را با اعدام هر کدام از آنها زجرکش کنند

هم‌بندی‌های سابق ایوب کریمی و برخی از زندانیان زندان رجایی‌شهر نوشته‌اند در این «شرایط ویژه سکوت محافل رسانه‌ای، حقوق‌بشری و علمای دینی اهل سنت و انسان‌های دغدغه‌مند در برابر این جنایت شرم‌آور تاسف برانگیز است.»

آنها همچنین از همگان خواسته‌اند اگر به «کرامت انسانی و حقوق بشر » عتقادی دارند، سعی کنند صدای ایوب کریمس باشند و از اعدام او جلوگیری کنند: «صدای ایوب کریمی و بقیه هم پرونده‌ای‌های آنها باشیم که هر لحظه در خطر اعدام قرار دارند.»

ایوب

کریمی در بهمن ماه ۱۳۸۸ بازداشت شد. وی پس از ۱۴ ماه بلاتکلیفی در زندانهای اوین و ارومیه در سال ۹۱ به زندان رجایی شهر کرج منتقل شد. وی نهایتا در مردادماه سال جاری به زندان قزلحصار کرج انتقال یافت.

در مهرماه سال ۱۳۸۷ ماموستا «عبدالرحیم تینا» توسط افراد ناشناس کشته شد. آقای کریمی به همراه شش زندانی سنی مذهب دیگر از بابت این پرونده مشترک بازداشت شدند.

آقای کریمی به همراه شش زندانی سنی مذهب دیگر اسفندماه ۹۴ توسط شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب تهران به ریاست قاضی محمد مقیسه به اعدام محکوم شدند. این حکم در دیوان عالی کشور توسط قاضی علی رازینی نقض شد.

پرونده این افراد نهایتا جهت بررسی مجدد به شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب تهران ارجاع و جلسه دادگاه آنها در روزهای ۲۷ تا ۲۹ خردادماه ۹۸، برگزار شد. قاضی ابوالقاسم صلواتی در نهایت مجددا حکم اعدام برای این افراد صادر کرد. پرونده مذکور بار دیگر جهت بررسی به شعبه ۴۱ دیوان عالی کشور به ریاست قاضی علی رازینی ارجاع شد.

در نهایت ۱۴ بهمن ماه ۱۳۹۸، شعبه ۴۱ دیوان عالی کشور، حکم اعدام انور خضری، کامران شیخه، فرهاد سلیمی، قاسم آبسته، خسرو بشارت، ایوب کریمی و داود عبداللهی، هفت زندانی سنی مذهب محبوس در زندان قزل‌حصار کرج را تایید کرد.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.