ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

اعلام آمادگی زلنسکی برای گفت‌وگوهای مستقیم با پوتین

از زمان آغاز جنگ اوکراین، گفت‌وگویی میان ولادیمیر پوتین و ولودیمیر زلنسکی، رهبران روسیه و اوکراین صورت نگرفته است. زلنسکی اکنون می‌گوید اگر چنین گفت‌وگویی به اوکراین کمک کند، آن را قابل تصور می‌داند.

ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌ جمهوری اوکراین، تحت شرایطی برای مذاکرات مستقیم با ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه، اعلام آمادگی کرد. زلنسکی این موضوع را در یک مصاحبه ویدیویی با روزنامه‌نگار بریتانیایی، پیرز مورگان که به دونالد ترامپ، رئیس ‌جمهوری آمریکا نزدیک است، بیان کرد.

زلنسکی در پاسخ به این پرسش که آیا با پوتین مذاکره خواهد کرد، گفت «اگر این تنها راه برقراری صلح برای شهروندان اوکراینی و جلوگیری از کشته‌شدن افراد بیشتر باشد»، این کار را انجام خواهد داد.

رئیس جمهوری اوکراین گفت که با پوتین «مهربان» نخواهد بود و او را دشمن می‌داند؛ «و صادقانه بگویم، فکر می‌کنم او نیز من را دشمن می‌داند». به‌نظر زلنسکی، این گفت‌وگوها باید اوکراین، روسیه، آمریکا و اروپا را در بر بگیرد.

دونالد ترامپ خواستار پایان جنگ تقریباً سه ساله اوکراین شده است در حالی که تاکتیک‌های مذاکراتی دولت او هنوز مشخص نیست. پوتین به‌تازگی بر ادعای آمادگی خود برای مذاکره تأکید کرده، اما همواره اشاره می‌کند که زلنسکی خود گفت‌وگو با او را ممنوع کرده است.

او شامگاه سه‌شنبه ۹ بهمن / ۲۸ ژانویه در مصاحبه‌ای با تلویزیون دولتی روسیه اطمینان داد که اگر کمک‌های غربی به کی‌یف قطع شود، جنگ در کمتر از «دو ماه» متوقف خواهد شد.

زلنسکی خواهان تضمین‌های امنیتی است

موضوع مذاکره نکردن اوکراین به فرمان زلنسکی در سپتامبر ۲۰۲۲ بازمی‌گردد؛ پس از آن‌که روسیه چهار منطقه لوگانسک، دونتسک، زاپوریژیا و خرسون را که بخشی از آن‌ها تحت اشغال بود، ضمیمه خود کرد.

بر اساس متن این فرمان، مذاکره با پوتین ممنوع نشده اما با توجه به شرایط، غیرممکن اعلام شده است.

زلنسکی اخیراً گفته است که این سند هدفش جلوگیری از جدایی‌طلبی احتمالی بود، زیرا روسیه در آن زمان به دنبال کانال‌های گفت‌وگوی کنترل‌نشده با اوکراین بود.

بیشتر بخوانید:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.