ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

اسرائیل گسترش عملیات نظامی خود در نوار غزه را اعلام کرد

اسرائیل از گسترش عملیات نظامی خود برای تصرف «مناطق وسیعی» از نوار غزه خبر داد. خانواده‌های گروگان‌های اسرائیلی پرسیده‌اند که این عملیات چگونه به هدف بازگشت گروگان‌ها خدمت می‌کند؟ بر اساس گزارش دفاع مدنی غزه، ۱۵ نفر در حملات اسرائیل کشته شدند.

به‌گزارش خبرگزاری فرانسه، یسرائیل کاتس، وزیر دفاع اسرائیل چهارشنبه ۱۳ فروردین / ۲ آوریل درباره عملیات نظامی جدید این کشور در غزه گفت:

این عملیات برای درهم کوبیدن و پاک‌سازی منطقه از تروریست‌ها و زیرساخت‌های تروریستی و همچنین تصرف مناطق گسترده‌ای که به مناطق امنیتی اسرائیل ملحق خواهند شد، گسترش می‌یابد.

کاتس افزود:

من از ساکنان غزه می‌خواهم همین حالا اقدام کرده، حماس را بیرون و همه گروگان‌ها را آزاد کنند.

آتش‌بسی که پس از ۱۵ ماه جنگ در ۳۰ دی / ۱۹ ژانویه برقرار شده بود، در ۲۸ اسفند / ۱۸ مارس فروپاشید. در این روز اسرائیل بمباران هوایی و سپس تهاجم زمینی خود علیه حماس را در غزه از سر گرفت. به‌گفته مقامات حماس، از آن زمان تاکنون بیش از یک‌هزار نفر کشته شده‌اند.

تهدید به الحاق غزه

یسرائیل کاتس پیش‌ از این در یکم فروردین / ۲۱ مارس اعلام کرده بود که به ارتش دستور داده «مناطق بیشتری در غزه را تصرف کند». او تهدید کرده بود که اگر حماس گروگان‌های باقی‌مانده را آزاد نکند، غزه به اسرائیل ملحق خواهد شد. او گفته بود:

هرچه حماس به امتناع از آزادی گروگان‌ها ادامه دهد، مناطق بیشتری را از دست خواهد داد که به اسرائیل ملحق خواهند شد.

واکنش خانواده‌های گروگان‌ها

«مجمع خانواده‌ها»، بزرگترین انجمن بستگان گروگان‌ها در اسرائیل، روز چهارشنبه از سخنان وزیر دفاع ابراز نگرانی کرد.

این مجمع اعلام کرد که:

به جای آزادی گروگان‌ها از طریق توافق و پایان دادن به جنگ، دولت اسرائیل سربازان بیشتری را به غزه می‌فرستد تا در همان مناطقی بجنگند که بارها و بارها در آن جنگیده‌اند.

خانواده‌های گروگان‌های اسرائیلی از مقامات دولتی پرسیده‌اند:

توضیح دهید که این عملیات چگونه به هدف بازگشت گروگان‌ها خدمت می‌کند و چگونه قصد دارید از به خطر افتادن جان آن‌ها جلوگیری کنید؟

کشته‌شدگان حملات اخیر

کمی پس از اظهارات یسرائیل کاتس، امدادگران دفاع مدنی غزه گزارش دادند که دو حمله اسرائیل به خانه‌های مسکونی، دست‌کم ۱۵ نفر از جمله کودکان را در خان‌یونس واقع در جنوب و اردوگاه نصیرات در مرکز غزه کشته است.

محمود بصل، سخنگوی دفاع مدنی غزه، به خبرگزاری فرانسه گفت:

۱۳ نفر با بمباران خانه‌ای که پناهندگان آواره در مرکز خان‌یونس در آن ساکن بودند، کشته شدند و دو نفر دیگر در حمله به خانه‌ای در نصیرات جان باختند.

هشدار به ساکنان

آویخای ادرعی، سخنگوی عربی‌زبان ارتش اسرائیل، روز سه‌شنبه در شبکه ایکس به ساکنان مناطق وسیعی در رفح و شهر نزدیک خان‌یونس هشدار داد:

به تلاش‌های حماس برای جلوگیری از تخلیه و استفاده از شما به‌عنوان سپر انسانی گوش ندهید. فوراً از مناطق مشخص‌شده خارج شوید.

آمار تلفات

بر اساس آمار وزارت بهداشت غزه که تحت کنترل حماس است، از زمان ازسرگیری حملات اسرائیل، یک‌هزار و ۴۲ نفر کشته شده‌اند که مجموع تلفات فلسطینی‌ها را از آغاز جنگ به ۵۰ هزار و ۳۹۹ نفر رسانده است. این جنگ پس از حمله حماس به خاک اسرائیل در ۷ اکتبر ۲۰۲۳ آغاز شد.

بر اساس آمار خبرگزاری فرانسه که بر داده‌های رسمی استوار است، حمله ۷ اکتبر ۲۰۲۳ منجر به کشته شدن یک‌هزار و ۲۱۸ نفر در طرف اسرائیلی شد که اکثر آن‌ها غیرنظامی بودند. از میان ۲۵۱ ربوده‌شده، ۵۸ نفر هنوز در غزه به‌عنوان گروگان نگهداری می‌شوند که به‌گفته ارتش اسرائیل، ۳۴ نفر از آن‌ها مُرده‌اند.

ادامه تنش‌ها

بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، روز یکشنبه از حماس خواست تا سلاح‌های خود را زمین بگذارد و تأکید کرد که در این صورت رهبران آن‌ها می‌توانند غزه را ترک کنند.

حماس و اسرائیل روز شنبه اعلام کردند که پیشنهاد جدیدی از کشورهای میانجی (مصر، قطر و ایالات متحده آمریکا) دریافت کرده‌اند که هدف آن برقراری مجدد آتش‌بس و آزادی گروگان‌هاست.

نتانیاهو روز یکشنبه گفت:

در مورد حماس در غزه، فشار نظامی مؤثر است (...) ما می‌بینیم که شکاف‌هایی در مذاکرات غیرمستقیم شروع به ظهور کرده‌اند.

بیشتر بخوانید:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.