ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

سازمان ملل آخرین سهمیه‌های غذایی خود را در غزه توزیع کرد

برنامه جهانی غذای سازمان ملل می‌گوید تمام ذخایر غذایی خود را برای توزیع در میان خانواده‌ها در نوار غزه به پایان رسانده است. این در شرایطی است که محاصره غزه توسط اسرائیل ۵۳ روز است که ادامه دارد.

برنامه جهانی غذا (WFP) در شهر غزه اعلام کرد که روز جمعه ۵ اردیبهشت / ۲۵ آوریل، امدادگران آخرین غذای باقی‌مانده را به آشپزخانه‌های خیریه تحویل دادند.

پیش‌بینی می‌شود که در چند روز آینده آشپزخانه‌ها با کمبود مواد غذایی مواجه شوند. هفته‌هاست که آن‌ها تنها منبع قابل اعتماد غذا برای مردم غزه بوده‌اند.

برنامه جهانی غذا همچنین از نانوایی‌ها برای توزیع نان با قیمت مناسب در غزه حمایت کرد.

این نهاد امدادرسانی سازمان ملل اعلام کرد که در پایان ماه مارس، تمام ۲۵ نانوایی تحت حمایت برنامه جهانی غذا به‌دلیل تمام شدن آرد و سوخت تعطیل شدند.

برنامه جهانی غذا همچنین نگرانی خود را در مورد کمبود شدید آب آشامیدنی در غزه ابراز کرد.

صدها هزار خانواده در غزه برای تأمین غذای روزانه خود کاملاً به کمک‌های برنامه جهانی غذا و آشپزخانه‌های مردمی متکی هستند.

امجد شوا، مدیر شبکه سازمان‌های غیردولتی فلسطین نیز هشدار داد که آشپزخانه‌های مردمی که هنوز در غزه فعال هستند، تنها برای چند روز دیگر ذخیره غذایی دارند. شوا به شبکه الجزیره گفت:

اکنون ما با فروپاشی سیستم بشردوستانه روبه‌رو هستیم. توانایی ما برای پاسخگویی به این نیازهای عظیم، روزبه‌روز محدودتر می‌شود. ما هیچ غذایی نداریم – نه شیر، نه تخم‌مرغ، نه گوشت. 

شوا از جامعه بین‌المللی خواست که «بر اسرائیل فشار بیاورد تا جنگ را متوقف و همزمان، گذرگاه‌ها را باز کند» تا کمک‌های بشردوستانه به این منطقه محاصره شده برسد.   

الجزیره نوشته است:

تصور این‌که این جمعیت عظیم - که آواره شده‌اند و از جراحات جنگ رنج می‌برند - چگونه روزهای آینده را سپری خواهند کرد، دشوار است.

بنا به این گزارش، مردم غزه گرسنه هستند. آن‌ها حتی از ذخایر محدود خود نیز به‌سختی استفاده می‌کنند. این مشکل فقط شامل سازمان‌ها نیست، بلکه خانواده‌ها نیز در حال تمام کردن آخرین ذخایر خود هستند. آن‌ها هیچ اقلام ضروری در اختیار ندارند. 

نزدیک به ۴۵۰ هزار آواره جدید به‌دلیل کمبود شدید مواد غذایی در آستانه قحطی قرار دارند. ۵۳ روز است که محاصره اسرائیل ادامه دارد، گذرگاه‌های ورودی بسته شده‌اند و هیچ‌گونه مواد غذایی، دارو، آب یا سوخت برای تأمین نیازهای اساسی مانند نانوایی‌ها و سایر مراکز حیاتی وارد غزه نشده است. 

برنامه جهانی غذا در بیانیه‌ خود گفته است:

این طولانی‌ترین محاصره‌ای است که نوار غزه تاکنون تجربه کرده و این وضعیت، بازارها و سیستم‌های غذاییِ از پیش شکننده را وخیم‌تر کرده است. 

از اوایل ماه مارس، بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، تحویل کمک‌های بشردوستانه به غزه را ممنوع کرد و این اقدام را فشاری بر حماس برای پذیرش تمدید مرحله نخست توافق آتش‌بس عنوان کرد؛ توافقی که اسرائیل خود آن را نقض کرد. 

گلوله‌باران شرق خان‌یونس

در چنین شرایطی اسرائیل همچنان به حملات خود به غزه ادامه می‌دهد. براساس گزارش‌های منتشرشده، بر اثر حملات روز جمعه اسرائیل به دو خانه در شرق خان‌یونس، واقع در جنوب غزه، دست‌کم ۱۵ نفر کشته و ده‌ها نفر زخمی شدند.

در این خانه‌ها خانواده‌ها و دیگر آوارگان فلسطینی حضور داشتند و تلاش‌ها برای نجات افراد زیر آوار همچنان ادامه دارد.

 کشته شدن حداقل ۲۱۲ روزنامه‌نگار

دفتر رسانه‌ای دولت غزه نیز اعلام کرد با کشته شدن سعید امین ابوحسینین، شمار روزنامه‌نگاران فلسطینی کشته‌شده توسط اسرائیل از زمان آغاز جنگ در اکتبر ۲۰۲۳ به ۲۱۲ نفر افزایش یافت. 

در بیانیه این دفتر آمده است که آمار فوق پس از حمله اسرائیل به چادر روزنامه‌نگاران در بیمارستان ناصر تهیه شده است که منجر به کشته‌شدن روزنامه‌نگاران، حلمی الفقاوی و ابوحسینین شد. ابوحسینین بر اثر جراحات وارده در بیمارستان جان باخت.

دفتر رسانه‌ای دولت غزه از فدراسیون بین‌المللی روزنامه‌نگاران، اتحادیه روزنامه‌نگاران عرب و تمام نهادهای رسانه‌ای در سراسر جهان خواست تا «این جنایت‌های سیستماتیک علیه روزنامه‌نگاران و اصحاب رسانه فلسطینی در نوار غزه را محکوم کنند». 

 افزایش آمار تلفات در غزه

وزارت بهداشت غزه اعلام کرد در ۲۴ ساعت گذشته ۸۴ کشته و ۱۶۸ زخمی به بیمارستان‌های این منطقه منتقل شدند.

این آمار شامل جسدهای شش نفری می‌شود که در روزهای گذشته کشته شده بودند اما امروز پیدا شدند.

بر اساس بیانیه منتشرشده‌ی این وزارتخانه در شبکه اجتماعی تلگرام، شمار کل کشته‌های حملات اسرائیل از ۷ اکتبر ۲۰۲۳ تاکنون به ۵۱ هزار و ۴۳۹ نفر و تعداد زخمی‌ها به ۱۱۷ هزار و ۴۱۶ نفر رسیده است.

این بیانیه افزوده است که از زمان ازسرگیری حملات اسرائیل در ماه گذشته، بیش از دو هزار نفر در غزه کشته شده‌اند.

بیشتر بخوانید:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.