ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

دو وزیر خارجه اتحادیه اروپا برای نخستین بار پس از سقوط بشار اسد به دمشق رفتند

آنالنا بربوک و ژان نوئل بارو وزیران خارجه آلمان و فرانسه به‌نمایندگی از سوی اتحادیه اروپا وارد دمشق شدند. آن‌ها قرار است با احمد الشرع، رهبر جدید سوریه ملاقات و از زندان مخوف صیدنایا دیدار کنند.

ژان نوئل بارو، وزیر امور خارجه فرانسه و آنالنا بربوک، وزیر امور خارجه آلمان صبح جمعه ۱۴ دی / ۳ ژانویه وارد دمشق شدند.

آنالنا بربوک در بدو ورود تأکید کرد که سفر آن‌ها مأموریتی از سوی اتحادیه اروپا است.

به‌گزارش خبرگزاری فرانسه، ژان نوئل بارو در ساختمان سفارت فرانسه در دمشق ابراز امیدواری کرد که شاهد «سوریه‌ای مستقل، باثبات و صلح‌آمیز» باشیم. او گفت «این یک امید واقعی اما شکننده است».

آن‌ها قرار است با هم به دیدار احمد الشرع، موسوم به ابومحمد الجولانی، رهبر جدید سوریه، بروند.

آنالنا بربوک گفت:

سفر امروز من و همتای فرانسوی‌ام از طرف اتحادیه اروپا سیگنالی روشن به مردم سوریه است: شروع سیاسی جدید بین اروپا و سوریه، بین آلمان و سوریه ممکن است.

وزیر امور خارجه آلمان افزود:

ما امروز با دستی برای همکاری و همچنین با انتظارات روشن از رهبران جدید [سوریه] به دمشق آمده‌ایم.

او خواستار آن شد که زنان و مردان، صرف نظر از گروه‌های قومی و مذهبی، در روند سیاسی شرکت داده شوند و حقوق آن‌ها رعایت و از آن‌ها حمایت شود. او گفت این حقوق نباید «با ضرب‌الاجل‌های بسیار طولانی برای انتخابات یا گام‌هایی برای اسلامی کردن نظام‌ قضائی یا آموزشی» تضعیف شود.

اشاره تلویحی آنالنا بربوک به سخنان احمد الشرع در ۹ دی / ۲۹ دسامبر است که گفته بود برگزاری انتخابات در سوریه ممکن است چهار سال طول بکشد.

ژان نوئل بارو نیز گفت:

در هفته‌های آینده، بسته به تحولات شرایط امنیتی، ما به‌تدریج مقدمات حضور مجدد فرانسوی‌ها در این‌جا، در دمشق را فراهم خواهیم کرد.

به گفته بارو، سفارت فرانسه در سال ۲۰۱۲ به‌دلیل «سرکوب خونین رژیم جنایتکار بشار اسد» بسته شد.

آلمان که سفارت آن در دمشق نیز از سال ۲۰۱۲ بسته است، ۲۷ آذر / ۱۷ دسامبر نمایندگانی به دمشق فرستاد تا با مقامات دولت انتقالی ارتباط برقرار کند.

بازدید از زندان صیدنایا

رهبران بسیاری از کشورهای عربی و غربی پس از سقوط بشار اسد به دمشق رفته و انزوای تحمیل‌شده بر سوریه از زمان سرکوب خونین قیام مردمی در سال ۲۰۱۱ را شکسته‌اند.

قدرت جدید تغییر آشکاری در سیاست سوریه که متحدان اصلی‌اش روسیه و ایران بودند ایجاد کرد. این کشور به‌ویژه به ترکیه و قطر نزدیک‌تر شده و گشایش‌هایی نیز به سمت غرب داشته است.

فرانسه قرار است در ماه ژانویه میزبان یک نشست بین‌المللی درباره سوریه باشد. پیش از این، نشست مشابهی در ماه دسامبر گذشته با وزیران و مقامات آمریکایی، اروپایی، عرب و ترکیه‌ای، در فرانسه برگزار شده بود.

ژان نوئل بارو سفر خود را با نشستی با نمایندگان مذهبی جامعه مسیحی آغاز کرد که نگران روی کار آمدن اسلام‌گرایان هستند.

یک منبع دیپلماتیک فرانسه تأکید کرد که این کشور متعهد به سوریه‌ای متکثر است که در آن حقوق همه در چارچوب حقوق شهروندی مشترک حفظ شود.

دو وزیر خارجه قصد دارند قبل از دیدار با رهبر جدید سوریه به زندان صیدنایا در نزدیکی دمشق که نماد سرکوب گسترده حکومت بشار اسد است، بروند.

بربوک و بارو همچنین با نمایندگان جامعه مدنی که توسط رژیم اسد سرکوب شده و به حاشیه رانده شده‌اند، ملاقات خواهند کرد.

بیشتر بخوانید:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.