ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

شورای نگهبان صلاحیت شش مرد، از جمله یک عضو دیگر هیئت مرگ را برای انتخابات ریاست‌جمهوری چهاردهم تایید کرد

شورای نگهبان بار دیگر صحنه یک انتخابات تمام‌مردانه را با شرکت مسعود پزشکیان، مصطفی پورمحمدی، سعید جلیلی، علیرضا زاکانی، امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی و محمدباقر قالیباف چید تا دوباره نامی از خودی‌ها از دل این فهرست بیرون کشیده شود.

شورای نگهبان اسامی نامزدهای تأیید صلاحیت‌شده برای انتخابات ریاست‌جمهوری ۱۴۰۳ را اعلام کرد. براساس گزارش‌ رسانه‌های رسمی صلاحیت مسعود پزشکیان، مصطفی پورمحمدی، سعید جلیلی، علیرضا زاکانی، امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی و محمدباقر قالیباف تأیید شده است.

این به این معنی است که شورای نگهبان بار دیگر صلاحیت تعداد زیادی از مدیران پرسابقه حکومتی چون محمود احمدی‌نژاد، اسحاق جهانگیری و علی لاریجانی، و بیش از ۷۰ چهره دیگر را ردصلاحیت کرده است.

مسعود پزشکیان، نماینده کنونی تبریز در مجلس شورای اسلامی که سابقه ۴ دوره نمایندگی و نایب رئیسی مجلس و وزارت بهداشت در دولت محمد خاتمی را هم دارد، پیش از این در انتخابات مجلس دوازدهم رد صلاحیت شده بود که با دخالت مستقیم علی خامنه‌ای توانست از سد شورای نگهبان گذر کند و بار دیگر بر صندلی مجلس تکیه بزند.

نام بعدی مصطفی پورمحمدی، یکی از چهار عضو اصلی هیئت مرگ است. شورای نگهبان درحالی صلاحیت دبیرکل جامعه روحانیت مبارز را تأیید کرده است که پیشتر صلاحیتش را برای انتخابات مجلس خبرگان رد کرده بود و او پس از اعتراض توانست در انتخابات خبرگان شرکت کند، اما موفق به ورود به این مجلس نشد و در این انتخابات بین ۱۶ نفر اول تهران قرار نگرفت.

مصطفی پورمحمدی، وزیر سابق دادگستری و وزیر کشور پیشین جمهوری اسلامی از عوامل اصلی کشتار زندانیان سیاسی در تابستان ۱۳۶۷ است. او همراه با سید ابراهیم رئیسی، حسینعلی نیری و مرتضی اشراقی از اعضای اصلی هیئت مرگ بودند.

سعید جلیلی، عضو شورای عالی امنیت ملی که پیش از این در انتخابات ۱۴۰۰ به نفع ابراهیم رئیسی کنار کشید از جمله نام‌هایی بود که تأیید صلاحیتش پیش‌بینی می‌شد. جلیلی سابقه دبیری شورای عالی امنیت ملی و مذاکرات هسته‌ای را در کارنامه خود دارد.

علیرضا زاکانی، شهردار فعلی تهران که بعد از دو دوره رد صلاحیت در انتخابات‌های ریاست‌جمهوری ۱۳۹۲ و ۱۳۹۶، توانست در انتخابات ۱۴۰۰ رقابت کند و در نهایت به نفع ابراهیم رئیسی کنار رفت دیگر تایید صلاحیت شده این دوره است.

محمد باقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی که آخرین بار در سال ۱۳۹۶ در انتخابات ریاست‌جمهوری شرکت کرد و در همان سال به نفع ابراهیم رئیسی، مغلوب آن انتخابات کنار کشید.

سید امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی که در دوره گذشته انتخابات ریاست جمهوری هم یکی از افراد تایید شده بود، از سال ۱۴۰۰ معاون رئیس‌جمهور دولت سیزدهم و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران است. او نماینده مشهد و کلات در ۴ دوره مجلس شورای اسلامی بوده و نام او به عنوان دبیر و عضو هیئت رئیسه و نایب رئیس اول مجلس شورای اسلامی ثبت شده است.

انتخابات زودرس ریاست‌جمهوری در سال ۱۴۰۳ که برخی آن‌را صرفاً نمایشی برای جایگزین کردن یک مهره‌ دیگر به جای ابراهیم رئیسی، رئیس‌جمهوری سابق و عضو متوفی هیئت مرگ در نظام جمهوری اسلامی می‌دانند، هشتم تیر برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

  • alefmimmim

    خطبه‌های نماز جمعه به امامت کاظم کذاب قبل از انتخابات : قال الامام سید علی خامنه‌ای:اولا انتخاباتنا احسن الانتخابات فی کل العالم و علی کل مسلمین و المسلمات واجب الشرعیه بالمشارکه ثانیاً: تحریم الا نتخابات حراماً علی نص صریح القرآن و عذاباً علیما ثالثا: تشکیک فی الانتخابات تشکیک فی اصول الدین وکمثل زنای بالمحرمات ورابعا: هتک الحرمت المسلمین علی الخصوص مفسدین النظام محاربه مع الرسول الله و اولو الامر منکم و خدمت علی رژیم الغاصب الصهیونیه. یدالله مع الجماعه

  • راننده از چهار شهر ایران

    از نظراتی که در سایت زمانه از سوی افراد مختلف منتشر میشود و تقریبا تا اندازه ای میشود فهمید که وسعت دید بیشتر شده کسانی که ملتوانند به چپ بگویند بالای چشمت ابروست هم به حساب آورده می شوند جای بسی امیدواری ست. به امید به هم پیوستن جمنهوری خواهخان و مشروطه خواهان در خارج از کشور. آنها باید بدانند که فقط اسلامیون را و تجزیه لبان را باید از خود برانند. ما امروز در ایران حدودا ۴۵ درصد مشروطه خواه و ۴۵ درصد جمهوریخواه داریم. اینان که جمعا ۹۰ درصد جامعه ی ایران و حتا بیشتر هستند در یکدیگر در رفت و آمدند. ۱۰ درصد باقی مانده یا مجاهدین هستند یا بسیجی و پاسدار و البته متحجرین. اینرا نه تنها من بلکه خود رژیم هم بدان وافق است. اصلا قتل سید ابراهیم رئیسی برای وارد کردن شوکی بود تا جامعه را در منگی به این «انتخابات» برساند و رسانید. ورود پزشکیان نیز برای همین بود. تا شاید دوباره عده ای را پاس صندوق های رای بکشاند. پس باید هوشیار باشیم و مردم را آگاه کنیم. در پایان به دلیلی که گفتم من و ما به دوستانمان سفارش کرده ایم که به سایت زمانه بیایند. سپاسگزار از اصفهان تا تهران و شیراز و تبریز. چرا که من مسافر اجباری دست کم این چهار شهر هستم

  • محمدرضا کیانفر

    . مسعود پزشکیان کاندیدای اصلاح‌طلب رئیس جمهوری توئیتید: با من حرف بزنید گوش شنوا دارم. آقای پزشکیان، جمهوری اسلامی دارد با سوءاستفاده از شما خودش را یکدست می‌کند هنوز دیر نشده امکان نجات دارید غفلت موجب پشیمانی است. تازه به تازه صد تله مادر دهر حامله، زین تله‌ها گذر بنه تا که رسی به حال من. در بگشودمت حرم پا نزده در آن قدم، غم مخوری ز هر عدم خوش بجهی غزال من. سرور گرامی، تنها راه نجات میهن اتحاد ماست که هم‌صدا جمهوری اسلامی را تشویق به انجام دو فوریت نماییم: 1- قطع دشمنی با آمریکا برای دفع تهدیدات خارجی. 2- به رسمیت شناختن حق آزادی بیان مصوب قانون اساسی جهت حل مشکلات داخلی. با تشکر از توجه شما.