گفتوگو درباره برنامهی هستهای و مذاکره در عمان با آمریکا
محمدرضا نیکفر – اساس مسئلهی هستهای چیست؟ چه مراجعی حق دارند دربارهی آن پرسوجو کنند و نظر دهند؟ چرا باید از اینکه کشور در معرض حملهی نظامی قرار نگیرد، خوشحال شد؟

محمدرضا نیکفر - کنفرانس ایران آکادمیا - اوت ۲۰۲۲
نظرها
Doctor Koohi, movarrekh,oroopa
درود به آقای نیکفر! خوب گفتند. اول از همه، از جنگ دور شیم و مطالبات را با رژیم استبداد بدون خشونت ادامه دهیم. غرب و اسرائیل جنایتکار مشکلش با ایران فقط مشکل با رژیم استبداد نیست. مشکل اسرائیل با کل منطقه و مخصوصا با ملت ایران است. البته باید رژیم ایران در مورد هسته ای شفافسازی کند. آینده ایران در خطر است
Doctor Koohi, movarrekh,oroopa
مذاکره، برداشتن تحریمها، پرهیز از جنگ، ادامه مطالبات سیاسی و مدنی در ایران، بدون خشونت، به سود ایرانیان درون ﻭ بیرون ایران است. جنگ به تجزیه ایران میرسد. بخشی از جنگ طلبان درون رژیم، سعید جلیلی..، با رضا پهلوی و مریم رجوی در بیرون، در کنار نتانیاهو هستند. ایران در خطر تاریخی است، هوشیار باشیم. زیرساختهای ایران را حفظ کنیم، از جمله ، امکانات نظامی کشور را. جنگ اینها را از بین میبرد. به "کیس" سوریه نگاه کنیم. برنده جریان "شامات" ﻭ سوریه، اخیرأ، اسرائیل است.